Retouren

Retouren

  • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? Binnen de zichttermijn van 14 dagen is retourneren gratis. U betaalt aanvankelijk wel zelf de verzendkosten om uw bestelling terug te sturen, deze betalen wij later aan u terug. Wanneer pakketten onvoldoende zijn gefrankeerd behouden wij ons het recht deze te weigeren.
  • Hoe moet ik het product retourneren? Mocht je een klacht of probleem hebben dan stuur je aub een email naar info@huishobby.nl. Dan krijg je van ons de retourprocedure toegezonden. Daarin staat precies omschreven hoe verder te handelen Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de produkten ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.
  •  Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen? Het recht op restitutie vervalt na 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houd rekening met onderstaande: Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. Wij adviseren altijd om een bewijs van retourzenden te vragen bij verzenden
  • Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen? Dit is helaas niet mogelijk. 
  • Hoe snel wordt mijn retour verwerkt? Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen. Binnen max een paar dagen krijg je dan bericht hoe we het probleem gaan oplossen (repareren, omruilen of geld terug etc…..) Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen? Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice door een email te sturen naar info@huishobby.be . Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen! 
  • Hebben jullie een retourenbalie? Helaas hebben wij geen retourenbalie.  
  • Retouren Huis en Hobby Osaas distributiecentrum Goudstraat 65, 2718 RD Zoetermeer 5321 jk Hedel