Over onze shop

Huis&Hobby is het nieuwe, toonaangevende en dynamische bedrijf, dat inspeelt op de behoefte van heel veel consumenten. Vanuit onze eigen kantoren, fabrieken en magazijnen in Europa en China betrekken wij prachtige artikelen tegen lage prijzen. Daarnaast voeren wij exclusief diverse eigen merken en unieke producten. Vanuit ons kantoor in Stabroek runnen wij met ons verkoopteam de snelst groeiende webshop van België Kom je snel een kijkje nemen?

www.huishobby.be Het leukste online warenhuis van de België alles voor huis, tuin en hobby!


Een schitterend aanbod van artikelen, die iedereen kan gebruiken. Bekende producten van de televisie, keuken, koken, wonen, persoonlijke verzorging, tuin en outdoor.
Wij spelen in op ieder seizoen, voorjaar, zomer, najaar en winter met continu een nieuw aanbod, houdt daarom onze website in de gaten en mis geen enkele aanbieding!
Daarnaast dagelijks nieuwe dagaanbiedingen en wekelijks spectaculaire weekaanbiedingen. Schrijft je in voor de nieuwsbrief, zodat je niets meer hoeft te missen!
Onze service staat bij ons altijd voorop en ons team is altijd paraat, telefonisch of per email. Wij staan voor nauwkeurige levering, goede bereikbaarheid, veilig betalen en een perfecte service- en garantie afhandeling.

Elke dag hebben wij nieuwe deals, spectaculaire aanbiedingen tegen een superlage prijs! Daarnaast hebben wij continu weekaanbiedingen en magazijn opruimingen . Bezoek ons daarom regelmatig en mis niets! U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, om geen acties te missen!

Wij zijn lid van het MKB keurmerk, de extra zekerheid voor uw bestelling. U kunt betalen op elke gewenste manier!


Wij hopen U snel als (vaste) klant te mogen begroeten bij het leukste online warenhuis van België


Team Huis & Hobby


Huishobby.be
Abtsdreef 7
2940 Stabroek

tel: +323/296.00.49   (09:00 - 12:00 op maandag, woensdag en vrijdag)

E-mailadres: info@huishobby.be

Rekeningnr: 737 0449752 06
BICnr.: KREDBEBB
IBAN nr.: BE 85 737 0449752 06

BTW nr.: BE0643.894.017

Ondernemingsnummer: 0643.894.017